Green Olive Environmental Technology Co., Ltd

Οι λόγοι που πρέπει να ξέρετε γιατί πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε φλιτζάνι φελιζόλ για να πιείτε το επόμενο φλιτζάνι καφέ σας

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-11-06 00:11:17  Hits: 6

Η αύξηση της πίεσης στην εργασία και η δημοτικότητα του «φαγητού εν κινήσει» αύξησαν την ανάγκη χρήσης προϊόντων συσκευασίας τροφίμων μιας χρήσης, όπως δοχεία τροφίμων από φελιζόλ, ποτήρια καφέ φελιζόλ μίας χρήσης, πιάτα μίας χρήσης και μπολ. Με επίγνωση των ζητημάτων σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη και τη ρύπανση του περιβάλλοντος, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και άτομα συνειδητοποιούν την ευθύνη τους ειδικά για βιώσιμες λύσεις - είτε χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, βιοαποικοδομήσιμα και λιπασματοποιήσιμα υλικά ή προϊόντα που δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία.

11.jpg


Γνωρίζετε ότι η χρήση φλυτζανιών Styrofoam μπορεί να σας δώσει προβλήματα στον θυρεοειδή, τις ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως και ακόμη και τον καρκίνο!

Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι πώς το Styrofoam μπορεί να έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία σας, είναι ασφαλές να τοποθετήσετε φελιζόλ στο φούρνο μικροκυμάτων; τι λιώνει φελιζόλ;

Ο αντίκτυπος του προϊόντος Styrofoam στην υγεία

Το φελιζόλ είναι εμπορικό σήμα για το υλικό, πολυστερίνη (PS). Συμβολίζεται με ένα # 6 ή PS στο τρίγωνο στο κάτω μέρος της συσκευασίας τροφίμων.

Styrofoam πόσιμο έκπλυση Styrofoam στα υγρά που περιέχουν. Τα δοχεία φελιζόλ χάνουν προφανώς βάρος κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. Η μετανάστευση του στυρολίου από ένα κύπελλο πολυστυρολίου που περιέχει κρύα ή ζεστά ροφήματα έχει παρατηρηθεί ότι είναι τόσο υψηλή όσο 0,025% για μία χρήση. Αυτό μπορεί να φαίνεται μάλλον χαμηλός αριθμός έως ότου το δουλέψετε με αυτόν τον τρόπο: Εάν πίνετε νερό, τσάι ή καφέ από φλυτζάνια πολυστυρολίου τέσσερις φορές την ημέρα για τρία χρόνια, μπορεί να έχετε καταναλώσει περίπου ένα φλυτζάνι Styrofoam αξίας στυρολίου μαζί με το ποτά.

111.jpg


Επίδραση του στυρολίου στην υγεία σας

Μόλις το στυρένιο εισέλθει στο φαγητό ή το ποτό σας χρησιμοποιώντας δοχεία φελιζόλ, όπως φλιτζάνια φελιζόλ - και στη συνέχεια μέσα σας - τι κάνει; Μελέτες δείχνουν ότι το στυρόλιο μιμείται τα οιστρογόνα στο σώμα και, ως εκ τούτου, μπορεί να διαταράξει τις φυσιολογικές ορμονικές λειτουργίες, συμβάλλοντας ενδεχομένως σε προβλήματα του θυρεοειδούς, στις διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και σε άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τις ορμόνες, καθώς και στον καρκίνο του μαστού και τον καρκίνο του προστάτη.

Η οιστρογονικότητα του στυρολίου πιστεύεται ότι είναι συγκρίσιμη με εκείνη του Bisphenol A, ενός άλλου ισχυρού μιμητικού οιστρογόνου από τον κόσμο των πλαστικών. Τα χαμηλά επίπεδα της διφαινόλης Α έχουν βρεθεί ότι μειώνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων σε αρουραίους.
Το Στυρένιο θεωρείται πιθανό καρκινογόνο για τον άνθρωπο από τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Τα στοιχεία δείχνουν ήδη ότι το στυρόλιο προκαλεί καρκίνο στα ζώα.

Από την άλλη πλευρά μίας χρήσης όπως   Επιτραπέζια σκεύη Green Olive   είναι πράσινο, φυσικό και ασφαλές, είναι κατασκευασμένο από φυτικές ίνες χωρίς επικίνδυνα συστατικά, έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με Styrofoam ή πλαστικά προϊόντα:

1. Πλήρως λιπασματοποιήσιμο, χωρίς επιπλέον κόστος που σχετίζεται με τον χειρισμό αποβλήτων όπως τα πλαστικά, χρειάζονται 60-90 ημέρες για να αποσυντεθεί πλήρως. Ενώ τα πλαστικά χρειάζονται δεκαετίες και βλάπτουν την υγεία του ανθρώπου μολύνοντας το υπόγειο νερό

Κατά τη διάρκεια της θέρμανσης, το φούρνο μικροκυμάτων είναι ασφαλές, χωρίς επικίνδυνο αέριο ή ουσία

2. Είναι κατασκευασμένο από μη πετρελαϊκό υλικό, ανανεώσιμο και μπορεί να ανακτηθεί γρήγορα

3. Βαθμολογία τροφίμων από   φυσικό φυτό   φυτικές ίνες, ασφαλή επαφή με τρόφιμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στην αρχική σελίδα του ιστότοπου. Ή επισκεφτείτε κάνοντας κλικ στο: https://www.greenolivepak.com


Προηγούμενος: Βιομηχανικό σύμπλ...

Επόμενο: No